Mettler Toledo pH Electrode InLab Dairy
- Üretici: Mettler Toledo
- Ürün kodu: SL.MT.ID.0612202106
- Stok durumu: Bilgi İsteyiniz

pH electrode InLab Dairy
Duyarlılık Kaynağı.
Üçlü seramik bağlantı noktalı ve S7 vida başlı, cam gövdeli kombinasyon pH elektrodu. Süt ürünleri, süt ve kaymak gibi protein içeren numuneler için tasarlanmıştır.
Uzun bir elektrot ömrü için- ARGENTHALTM
ARGENTHALTM referans sistemi gümüş iyonsuz elektrolit kullanır. Bu nedenle sülfürler veya proteinler tarafından engellenen bağlantı noktası tehlikesi yoktur.
Esnek bağlantı
S7 sensör başlığı esneklik sunar ve herhangi bir ölçüm aracına kolaylıkla bağlanabilir.
Damlatmayan ıslatma kapağı
Kendinden sıkmalı vida kilidi olan, temiz ve güvenli elektrot depolama garantisi veren kullanımı kolay ıslatma kapağı
Teknik Özellikler - pH electrode InLab Dairy
- Ölçüm aralığı pH 0 – 12
- Sıcaklık aralığı 0 °C – 100 °C
- Bağlantı noktası türü Üçlü seramik
- Şaft Malzemesi Cam
- Sensör Türü Kombine elektrot
- Şaft uzunluğu 120 mm
- Mil Çapı 12 mm
- Parametre pH
- Referans Sistemi Ag+-kapanlı ARGENTHAL™
- Referans elektrolit FRISCOLYT-B®
- Membran camı A41
- Membran direnci (25°C) < 600 MΩ
- Akıllı Sensör Yönetimi (ISM®) Hayır
- Sıcaklık probu Hayır
- Düşük Bakım Hayır
- Sinyal türü Analog
- Sensör Özellikleri Kimyasal dayanıklılık
- Kablo Dahil Hayır
- Sayaç Konektörü Esnek (çıkarılabilir kablo)
- Tipik Numuneler Süt
- Sensördeki Konektör S7
- Numune Bileşimi Protein /TRIS / sülfür (sulu) içerir
- Numune Tutarlılığı Emülsiyon
- Numune Sıcaklığı 0°-100°C
- Minimum Numune Hacmi ul 20 ml