Mettler Toledo InLab® Solids Pro-ISM pH Elektrodu

  |   0 yorum   |   Yorum yap

  • Üretici: Mettler Toledo
  • Ürün kodu: SL.MT.PI.0812202101
  • Stok durumu: Bilgi İsteyiniz
  |  
  
garanti

pH electrode InLab Solids Pro-ISM

Katı ve Yarı Katı Gıda Numuneleri İçin.

Protein kirlenmesi riskini ortadan kaldıran tıkanmasız ve açık bağlantı noktalı entegre bir sıcaklık probuna sahip az bakım gerektiren bir elektrot. Katı ve yarı katı gıda numuneleri için tasarlanmıştır.

Mızrak Şekilli Uç- Doğrudan Ekleme

Mızrak şekilli sensör ucu; et, peynir, hazır yemekler, meyve ve sebze gibi katı ve yarı katı numunelerin kolay delinmesi için tasarlanmıştır.

Açık Bağlantı Noktası- Tıkanma Yok

Tıkanmayan açık bağlantı noktası, protein kirlenmesi riskini ortadan kaldırır. Peynir, et veya deniz ürünleri gibi yüksek protein içeren numuneler için uygundur.

Teknik Özellikler - pH electrode InLab Solids Pro-ISM
  • Ölçüm aralığı    pH 1 – 11
  • Sıcaklık aralığı    0 °C – 80 °C
  • Bağlantı noktası türü    Açık bağlantı noktası
  • Şaft Malzemesi    Cam
  • Sensör Türü    Kombine elektrot
  • Şaft uzunluğu    25 mm
  • Mil Çapı    6 mm
  • Parametre    pH
  • Referans Sistemi    Ag+-kapanlı ARGENTHAL™
  • Referans elektrolit    XEROLYT® EXTRA Polimer
  • Membran camı    LoT
  • Membran direnci (25°C)    < 250 MΩ
  • Akıllı Sensör Yönetimi (ISM®)    Evet
  • Sıcaklık probu    NTC 30 kΩ
  • Düşük Bakım    Evet
  • Sinyal türü    Analog
  • Sensör Özellikleri    Otomatik Sensör Tanıma; Kimyasal dayanıklılık; Sıcaklık Probu; Kalibrasyon Geçmişi Kaydedildi
  • Kablo Dahil    Hayır
  • Numune Sıcaklığı    0°-100°C
  • Sayaç Konektörü    Esnek (çıkarılabilir kablo)
  • Tipik Numuneler    Meyveler ve Sebzeler; Peynir; Et ve Balık
  • Sensördeki Konektör    MultiPin™
  • Numune Tutarlılığı    Katı/yarı katı (numune / delme içinde ölçüm)

Yorum yap

Not: HTML'ye dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

Benzer ürünler