Mettler Toledo InLab® Solids Pro-ISM pH Elektrodu
- Üretici: Mettler Toledo
- Ürün kodu: SL.MT.PI.0812202101
- Stok durumu: Bilgi İsteyiniz

pH electrode InLab Solids Pro-ISM
Katı ve Yarı Katı Gıda Numuneleri İçin.
Protein kirlenmesi riskini ortadan kaldıran tıkanmasız ve açık bağlantı noktalı entegre bir sıcaklık probuna sahip az bakım gerektiren bir elektrot. Katı ve yarı katı gıda numuneleri için tasarlanmıştır.
Mızrak Şekilli Uç- Doğrudan Ekleme
Mızrak şekilli sensör ucu; et, peynir, hazır yemekler, meyve ve sebze gibi katı ve yarı katı numunelerin kolay delinmesi için tasarlanmıştır.
Açık Bağlantı Noktası- Tıkanma Yok
Tıkanmayan açık bağlantı noktası, protein kirlenmesi riskini ortadan kaldırır. Peynir, et veya deniz ürünleri gibi yüksek protein içeren numuneler için uygundur.
- Ölçüm aralığı pH 1 – 11
- Sıcaklık aralığı 0 °C – 80 °C
- Bağlantı noktası türü Açık bağlantı noktası
- Şaft Malzemesi Cam
- Sensör Türü Kombine elektrot
- Şaft uzunluğu 25 mm
- Mil Çapı 6 mm
- Parametre pH
- Referans Sistemi Ag+-kapanlı ARGENTHAL™
- Referans elektrolit XEROLYT® EXTRA Polimer
- Membran camı LoT
- Membran direnci (25°C) < 250 MΩ
- Akıllı Sensör Yönetimi (ISM®) Evet
- Sıcaklık probu NTC 30 kΩ
- Düşük Bakım Evet
- Sinyal türü Analog
- Sensör Özellikleri Otomatik Sensör Tanıma; Kimyasal dayanıklılık; Sıcaklık Probu; Kalibrasyon Geçmişi Kaydedildi
- Kablo Dahil Hayır
- Numune Sıcaklığı 0°-100°C
- Sayaç Konektörü Esnek (çıkarılabilir kablo)
- Tipik Numuneler Meyveler ve Sebzeler; Peynir; Et ve Balık
- Sensördeki Konektör MultiPin™
- Numune Tutarlılığı Katı/yarı katı (numune / delme içinde ölçüm)