Hanna HI 96812 Dijital Şarap Refraktometresi

  |   0 yorum   |   Yorum yap

  • Üretici: HANNA INSTRUMENTS
  • Ürün kodu: SL.HI.96812.22122021003
  • Stok durumu: Bilgi İsteyiniz
  |  
  
garanti

HI96812, şarap, meyve suyu ve şıranın şeker (°Baume) ölçümü için tasarlanmış sağlam, taşınabilir bir dijital refraktometredir. HI96812, ±0,1 °Baume'lik yüksek bir doğruluk ve basit iki düğmeli çalıştırma özelliğine sahiptir: kalibre etmek için bir düğme ve ölçüm yapmak için bir düğme. Tüm okumalar, ICUMSA Methods Book standardına göre sıcaklık değişimleri için otomatik olarak telafi edilir ve 1,5 saniyelik bir yanıt süresi içinde görüntülenir. Mühürlü çakmaktaşı cam prizma ve paslanmaz çelik kuyunun temizlenmesi kolaydır. Bir sonraki numuneye hazırlanırken sadece yumuşak bir bezle silin.

2 küçük metrik damlalar olarak örnek büyüklüğü (100 μ l)

Çakmaktaşı camdan yapılmış yüksek dereceli optik prizma ile sızdırmaz paslanmaz çelik kuyu

Sıcaklık kompanzasyonlu okumalar için hızlı 1,5 saniye tepki süresi

HI96812 taşınabilir refraktometre, şarap, meyve suyu veya şıra numunesinin % Brix'ini °Baume'ye dönüştürür. Bu dönüştürme, AOAC International'ın Resmi Analiz Yöntemleri, 18. Baskıda bulunan tablolara dayanmaktadır. Bir °Baume, şarap tamamen fermente edildiğinde yaklaşık olarak %1.8 Brix ve %1 alkole eşittir. HI96812, şarap üreticileri için tarlada veya laboratuvarda üzüm veya şıradaki şekeri ölçmek için kullanımı kolay bir araçtır.

Şarap şekeri analizi için tasarlanmıştır

Sükroz çözeltisine dayalı Sıcaklık Telafisi algoritmaları

0 ila 28° Baume aralığı, ± 0.1° Baume doğrulukla

Kırılma indisi

HI96812, bir numunenin kırılma indisine dayalı ölçümler alır. Kırılma indisi, ışığın numuneden geçerken nasıl davrandığının bir ölçümüdür. Numunenin bileşimine bağlı olarak, ışık farklı şekilde kırılacak ve yansıtılacaktır. Bu aktiviteyi doğrusal bir görüntü sensörü ile ölçerek numunenin kırılma indisi değerlendirilebilir ve konsantrasyon ve yoğunluk gibi fiziksel özelliklerini belirlemek için kullanılabilir. Doğrusal görüntü sensörüne ek olarak HI96812, ölçümü mümkün kılmak için bir LED ışık, prizma ve lens kullanır.

Sıcaklıktaki değişiklikler, refraktometri okumalarının doğruluğunu etkileyecektir, bu nedenle güvenilir sonuçlar için sıcaklık telafisinin kullanılması şiddetle tavsiye edilir. HI96812, yerleşik bir sıcaklık sensörü içerir ve ağırlıkça sakaroz yüzdesi için ICUMSA Yöntemler Kitabı Standardına göre sıcaklık telafisi algoritmalarıyla programlanmıştır.

HI96812-Teknik Özellikler

  • SKU HI96812
  • Şeker İçeriği Aralığı 0 ila 28° Baumé
  • Şeker İçeriği Çözünürlüğü 0.1°Baumé
  • Şeker İçeriği Doğruluğu ±0.1°Baumé
  • Sıcaklık aralığı 0.0 ila 80.0°C (32,0 ila 176.0°F)
  • Sıcaklık Çözünürlüğü 0.1°C (0,1°F)
  • Sıcaklık Doğruluğu ±0.3°C (±0.5°F)
  • Otomatik Kapanma üç dakika kullanılmadığında
  • Pil Türü / Ömrü 9V / yaklaşık 5000 okuma
  • Muhafaza Derecesi IP65
  • Boyutlar 192 x 102 x 67 mm (7,6 x 4,01 x 2,6”)
  • Ağırlık 420 gr (14,8 oz.)
  • Refraktometre Işık Kaynağı sarı LED
  • Refraktometre Sıcaklık Telafisi 10 ila 40°C (50 ila 104°F) arasında otomatik
  • Minimum Örnek Hacmi 100 μL (prizmayı tamamen kaplayacak şekilde)
  • Örnek Hücre paslanmaz çelik halka ve çakmaktaşı cam prizma
  • Ölçüm Süresi yaklaşık 1.5 saniye
  • Sipariş Bilgileri Pil ve kullanım kılavuzu ile birlikte verilir.
  • Garanti 2 yıl

Yorum yap

Not: HTML'ye dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

Benzer ürünler