• Lactoscan SAP Ultrasonik Süt Analizatörü

Lactoscan SAP Ultrasonik Süt Analizatörü

  |   0 yorum   |   Yorum yap

  • Üretici: LACTOSCAN
  • Ürün kodu: SL.LC.SP.19052217
  • Stok durumu: Bilgi İsteyiniz
  |  
  
garanti

Lactoscan SAP Ultrasonik Süt Analizatörü ile bütün süt örnekleri için sütün asitliğine bağlı kalmadan, gerekli tüm parametrelerin yanı sıra Ph ve iletkenlik ölçümü de yapmak mümkündür.

Ayrıca bakımı ve basit kurulumu ile tercih edilen bir süt analizatördür. Peristaltik pompa ile temizlik imkanı sunar.  Portatif ve kompakt bir tasarıma sahiptir. Az miktarda süt ile ölçüm gerçekleşir. 

Son teknoloji olan ultrasonik süt analizatörü, USB girişiyle bilgisayara bağlanıp veri aktarımı özelliği sayesinde en çok tercih edilen süt analiz cihazları içerisinde yer alıyor.

Ürün Özellikleri

  • Düşük güç tüketimi
  • Tehlikeli kimyasalların kullanılmaması
  • Ölçüm doğruluğu ayarı, kullanıcı RS232 Arayüzü tarafından yapılabilir
  • ESC POS Yazıcı Desteği
  • İki numune kendi kendine kalibrasyon
  • Kolay okunabilir sonuçlar
  • pH probunu bağlama imkanı
  • Entegre pH ve iletkenlik ölçümü
  • İşlev Gerçek zamanlı saat
  • USB
  • Bir yıl tam garanti

Teknik Özellikleri

Parametre                                                       Ölçüm Aralığı                                            Doğruluk
YAĞ                                                                   %0,01'den %45'e                                       ±% 0.06
Katı madde içermeyen (SNF)                        %3'ten %40'a                                             ±% 0.15
Yoğunluk                                                          1015kg/m³ ile 1160kg/m³ arası              ±0.3kg/m³
Protein                                                              %2'den %7'ye                                            ±% 0.15
Laktoz                                                                %0,01'den %6'ya                                      ±% 0.2
Eklenen su                                                        %0'dan %70'e                                           ±3
Süt numunesi sıcaklığı                                    1°C ile 40°C arası                                     ±1%
Donma noktası                                                 –0,4°C ile –0,7°C arası                            ±% 0.001
Tuzlar                                                                 %0,4'ten %1,5'e                                       ±% 0.05
Ph                                                                       0 ile 14 arası                                             ±% 0.05
İletkenlik                                                            3mS/cm'den 14mS/cm'ye kadar          ±% 0.05
Toplam katı madde miktarı                            %0'dan %25'e                                          ±% 0.17

Yorum yap

Not: HTML'ye dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

Benzer ürünler