Mettler Toledo pH Electrode InLab Dairy

  |   0 yorum   |   Yorum yap

  • Üretici: Mettler Toledo
  • Ürün kodu: SL.MT.ID.0612202106
  • Stok durumu: Bilgi İsteyiniz
  |  
  
garanti

pH electrode InLab Dairy

Duyarlılık Kaynağı.

Üçlü seramik bağlantı noktalı ve S7 vida başlı, cam gövdeli kombinasyon pH elektrodu. Süt ürünleri, süt ve kaymak gibi protein içeren numuneler için tasarlanmıştır.

Uzun bir elektrot ömrü için- ARGENTHALTM

ARGENTHALTM referans sistemi gümüş iyonsuz elektrolit kullanır. Bu nedenle sülfürler veya proteinler tarafından engellenen bağlantı noktası tehlikesi yoktur.

Esnek bağlantı

S7 sensör başlığı esneklik sunar ve herhangi bir ölçüm aracına kolaylıkla bağlanabilir.

Damlatmayan ıslatma kapağı

Kendinden sıkmalı vida kilidi olan, temiz ve güvenli elektrot depolama garantisi veren kullanımı kolay ıslatma kapağı

Teknik Özellikler - pH electrode InLab Dairy

  • Ölçüm aralığı    pH 0 – 12
  • Sıcaklık aralığı    0 °C – 100 °C
  • Bağlantı noktası türü    Üçlü seramik
  • Şaft Malzemesi    Cam
  • Sensör Türü    Kombine elektrot
  • Şaft uzunluğu    120 mm
  • Mil Çapı    12 mm
  • Parametre    pH
  • Referans Sistemi    Ag+-kapanlı ARGENTHAL™
  • Referans elektrolit    FRISCOLYT-B®
  • Membran camı    A41
  • Membran direnci (25°C)    < 600 MΩ
  • Akıllı Sensör Yönetimi (ISM®)    Hayır
  • Sıcaklık probu    Hayır
  • Düşük Bakım    Hayır
  • Sinyal türü    Analog
  • Sensör Özellikleri    Kimyasal dayanıklılık
  • Kablo Dahil    Hayır
  • Sayaç Konektörü    Esnek (çıkarılabilir kablo)
  • Tipik Numuneler    Süt
  • Sensördeki Konektör    S7
  • Numune Bileşimi    Protein /TRIS / sülfür (sulu) içerir
  • Numune Tutarlılığı    Emülsiyon
  • Numune Sıcaklığı    0°-100°C
  • Minimum Numune Hacmi ul    20 ml

Yorum yap

Not: HTML'ye dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

Benzer ürünler